STEAMPUNK SZABADULÓSZOBA MENEKÜLŐSZOBA BUDAPEST

Foglalás

Roxfort és a legendás állatok

nehézség:

A MysteryGames egyik legnépszerűbb szabaduló szoba játéka Harry Potter és a Legendás Állatok világába kalauzol el téged. Egy gonosz varázsló tiltott alkímiai kísérleteket folytat, a célja, hogy aranyat állítson elő. A Mágiaügyi Minisztérium azonban nyomozásba kezd, és megtalálja a varázsló titkos laboratóriumát. Titeket küldenek el, hogy segítsetek feltárni a fekete mágiával teli helyiségeket és találjátok meg a kísérletekhez szükséges aranypénzeket. Vigyázzatok, a laborban nem csak főzetekkel és bűbájokkal találkozhattok, de bármikor haza érkezhet a fekete mágus is!

Foglalás
A maya birodalom

A maya birodalom

nehézség:

Egy ősi legenda szerint a Maya Birodalom pusztulását egy hatalmas erejű varázsló okozta. Shak Luu az erőtől megrészegülve ellopta az istenektől a tüzet, a vizet és a napot. Ezeket totemekbe zárta és elrejtette városkájában. Az istenek éktelen haragjukban a föld alá süllyesztették a várost és vele együtt az egész Maya Birodalmat. Megtaláltuk romjaikat! Régészcsapatotokat bízzuk meg a küldetéssel, hogy felderítse a terepet és járjon utána a legenda alapjainak.

Foglalás
A maya birodalom

Éjszaka az egyiptomi múzeumban

nehézség:

Egyiptom legrejtélyesebb piramisa, a mendemondák szerint három isten közötti viszály enyhítésére épült. Ősi legendák szerint Thot a hold, Ré a nap és Anubis a holtak istene közötti háború éhínséggel sújtotta Egyiptom népét, így temérdek aranyat áldoztak tiszteletükre. Közel jártatok az általatok újonnan felfedezett egyiptomi ereklyék megfejtéséhez, ám az állam lefoglalta az összes kutatási anyagotokat és a múzeumban állította ki. Rátok vár a bátor feladat, hogy az éjszaka leple alatt belopódzatok és befejezzétek, amit elkezdtetek: Rájöjjetek a piramis titkára!

Foglalás
A maya birodalom

A mélység titka

nehézség:

Ha mindig is arra vágytál, hogy a tenger mélyére merülj, vagy az elsüllyedt Titanic fedélzetén barangolj, akkor a Nautilus tengeralattjárón a helyed! Több száz hajó tűnt el nyomtalanul értékes rakományával együtt, és a kereskedők már rettegve szállnak vízre. Valamit tenni kell, és a haditengerészet a Nautilus tengeralattjárót küldi a titokzatos mélység felderítésére. Az lesz a küldetésetek, hogy megoldjátok az eltűnt hajók rejtélyét, legyőzzétek az ólálkodó vízi szörnyeteget, és megmentsétek a hajósokat a pusztulástól.

Foglalás
A maya birodalom

Alien vs Predator

nehézség:

Budapest legjobb horror szabadulószobája az Alien vs Predator világában játszódik. Veszélyes bolyóra tévedtek a társaitok segélyhívását követve. Megtaláljátok a lezuhant repülőjük roncsát, ám a felfedezők nyom nélkül eltűntek. A ti dolgotok, hogy megtaláljátok és megmentsétek őket az áthatolhatatlan dzsungelben, miközben bármelyik pillanatban széttéphetnek benneteket a szörnyetegek. 60 percetek van teljesíteni a küldetést, visszajutni az űrhajóhoz, és elhagyni az Alien és Predátor bolygóját.

Foglalás
A maya birodalom

Árak

2 fő – 12 000 Ft / pálya
3 fő – 18 000 Ft / pálya
4 fő – 18 000 Ft / pálya
5 fő – 18 000 Ft / pálya
6 fő vagy felette – 3500 Ft / fő / pálya

A fizetés csak készpénzzel lehetséges!

Ajándékkártyát a helyszínen tudsz vásárolni vagy hívd a 06-1-608-5985-ös telefonszámot!

Foglalás

Kapcsolat

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

NYITVA

A hét minden napján 09:00 – 21:00

CÍM

1066 Budapest, Zichy J. u.39.
Az Oktogontól 2 percre.

TELEFON

+36 1 608 5985

E-MAIL

info@mysterygames.hu